PK1-4: één van de acht

De verslagen zullen hopelijk nog volgen, hierbij alvast de uitslagen. In principe zijn deze op de KNSB-site te vinden, maar met de nieuwe website-opzet spant het erom wat je eerder hebt: de gezochte informatie of een muisarm. En nu staan ze ook op een rijtje.

PK1: 4½-5½ tegen DSC 1 verslag tegenstander

PK2: 4-4 tegen DSC 3 verslag tegenstander

PK3: 3½-4½ tegen LSG 4 verslag tegenstander

PK4: 2½-5½ tegen PSV/D0DO

Met vier teams is het bij afzeggingen een gedoe om de teams aan te vullen. Wees dus terughoudend met afzeggen! De eerste twee wedstrijden van het seizoen kennen vaak veel absentie en zaterdag konden om te beginnen drie spelers van het eerste niet. De diverse belangen werden afgewogen bij de verdeling van de invallers en het doorschuiven van spelers. In totaal hebben we 1 uit 8 gehaald met twee nipte nederlagen, dus perfect is de personele bezetting achteraf gezien misschien niet bedacht…

Hoe het een en ander tot stand is gekomen: hou dit medium in de gaten.