Start van het seizoen

Geachte Keresiaan!

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Wij hopen dat je er zin in hebt; wij in elk geval wel. In deze mail geven we aan wat er de komende tijd te doen is.

Interne competitie
Traditiegetrouw start het seizoen met de interne competitie. Komende donderdag is het al zover: dan is de eerste ronde. Aanmelden per mail op de bekende manier:

Aan: intern_wedstrijdleider@paulkeres.nl
Onderwerp: Aanmelding DDMMJJ
Bericht: [voornaam] [achternaam]

Wij hopen op een spetterende opkomst, en rekenen erop bekende gezichten weer vaker te zien. Mocht je oud-Keresianen of andere schakers kennen die nodig toe zijn aan een potje schaken, neem ze dan vooral mee. Iedereen kan een aantal keer vrijblijvend meespelen voor we met acceptgiro’s gaan wapperen.

Algemene ledenvergadering
Op donderdag 31 augustus is de ALV. Hier worden de externe teams samengesteld, het programma voor het seizoen 2017-2018 vastgesteld en diverse andere zaken besproken. Mocht je agendapunten hebben, mail deze dan graag uiterlijk zondag 20 augustus naar Raymond Ook als je andere aandachtspunten hebt voor het bestuur horen we dat graag.

Hans Sandbrink Memorial
Op zaterdag 2 september is ons jaarlijkse rapidtoernooi, in de geest van een van de grootste Keresianen uit de clubhistorie. In ons eigen clubgebouw spelen we zeven ronden Zwitsers, waarna er diverse prijzen worden verdeeld. Zie de HSM-pagina voor alle details. Aanmelden kan bij Jan Jaap.

Externe competitie
Op de ALV stellen we de zes PK-teams vast. Er is inmiddels een conceptindeling. Mocht jij (of iemand anders) alsnog mee willen doen, neem dan contact op met Guus. De eerste KNSB-ronde is op zaterdag 16 september. De SGS-competitie begint altijd iets later, dit maken we bekend zodra er een voorlopig wedstrijdschema is.

Met vriendelijke groet,

het bestuur van S.V. Paul Keres

Jan Jaap Janse (voorzitter)
Simon Kronemeijer (penningmeester)
Raymond de Rooij (secretaris)
Gerben Veltkamp (intern wedstrijdleider)
Guus Alberts (extern wedstrijdleider)
Niels Ondersteijn (PR)