Verse ratings

De KNSB heeft weer een nieuwe ratinglijst gepubliceerd. De Keresianen vind je hier. Voor vrijwel iedereen zijn er wijzigingen, voortkomend uit de laatste externe ronde(n), het OKU en diverse andere zomertoernooien. Een matige periode, gemiddeld genomen hebben we aardig wat ingeleverd.

De lijst wordt weer aangevoerd door Hugo (2471, +15) die her en der wat sprokkelde. De grootste stijgers zijn, dankzij hogere k-factoren, lager op de lijst te vinden. Pascal (1725, +37) won veel in Utrecht en Hilversum, John (2146, +36) deed dat in Amsterdam, evenals Roel (1681, +26). Guus (1824, +22) haalde de puntjes extern op, Wim K. (1468, +20) bij het OKU en Niels (2330, +17) in Duitsland. Dat zijn ze wel zo’n beetje, de grootste dalers kunt u zelf opzoeken.

Deze lijst gebruikt de plaatsingscommissie voor de externe teams. Belevenissen in zomertoernooien en de eerste externe potjes komen op de lijst van november.