Extern spelen?

We zitten midden in de zomerstop, maar geleidelijk aan komt het seizoen 2017-2018 eraan. Zo heeft de KNSB de definitieve indeling gepubliceerd. Voor ons verandert er niets, hier vind je het programma van team 1 t/m 4. Die van de SGS-teams komen traditioneel pas later.

Medio augustus kijkt de plaatsingscommissie wie op basis van het reglement in welk team komt. Wensen zoals wel/niet KNSB spelen worden daarin meegenomen. Guus is volop aan het inventariseren wie er mee willen spelen en waar we rekening mee moeten houden.

Heb je nog niet gereageerd of wil je de commissie iets meegeven? Mail dan Guus. Ben je nog geen Keresiaan en denk je dat bij PK spelen wel iets voor je is? Ook dan kan je informeren. Van nieuwe spelers verwachten we wel dat ze ook intern hun gezicht laten zien. Uiteraard is het ook mogelijk om als reserve te fungeren.

De aanmeldingen voor de teams gaan trouwens voorspoedig, maar dat hoeft je niet tegen te houden. We hopen op veel externe spelers!