Hugo wint Hilversum

Hugo heeft het weekendtoernooi van HilversumĀ gewonnen! Hugo won vier keer, waaronder van clubgenoot Joris, en speelde twee remises. Daarbij trof hij de sterkste opponenten, zodat zijn naam op de beker komt. Overigens als opvolger van andere clubgenoot Jan Willem.

Jan Willem was er ook vlakbij, maar verloor de laatste ronde, terwijl Joris netjes in het midden eindigde.

Hugo (foto Harry Gielen)

In de B-groep kwam ook Pascal in het midden uit, nog wel boven Mitchel. Tenslotte Jeroen; die werd remisekoning van de vierkamp.

Dit HSG Open zal echter vooral herinnerd worden door een lekkage, waardoor de hele boel op zondagochtend moest verhuizen. Knap opgelost door de Hilversumse organisatoren die het toernooi vlekkeloos wisten af te ronden. En nu maar kijken welke Keresiaan het HSG Open 2018 wint…