Maandag 25 januari: tweetallentoernooi

Woensdag begint de schaakweek, vooruitlopend op het spektakel op 27 januari. Wellicht heb je het al gezien: op woensdag 27 januari spelen Anish Giri en Magnus Carlsen tegen elkaar in het Spoorwegmuseum! Een lotingsgelukje.

Maar daarvoor dus de schaakweek, met een aantal open avonden. Wij gaan op maandag 25 januari een tweetallentoernooi houden, waarin tweetallen van ongeveer gelijke sterkte tegen elkaar spelen. Verzoekjes om samen te spelen worden toegestaan als het geheel niet te sterk wordt. Idee is om en om een zet doen, zonder overleg. Begrijpt de sterkere speler de idee├źn van de zwakkere? En andersom? Net als alle andere avonden is dit een open avond, dus niet-clubschakers, leden van andere clubs et cetera zijn van harte welkom!

Na maandag kan je nog een keertje bij de buren gluren:
– dinsdag 26 januari: zomerschaak bij Oud Zuylen.

En woensdag dus de wereldtop in het Spoorwegmuseum. Niet te missen.