5e Hans Sandbrink Memorial komt er weer aan!

Komende 6 september wordt weer het traditionele Hans Sandbrink Memorial georganiseerd. Dit toernooi wordt dit jaar voor de 5e maal georganiseerd om het overlijden van Hans Sandbrink te herdenken. 

Het HSM is een zwitsers toernooi over 7 rondes met een speeltijd van 20 min p.p.p.p, een boel gezelligheid en veel speciale prijzen. Net als voorgaande jaren gelden er een aantal speciale 'regels' bij dit toernooi.

Te weten:

  • Ten eerste proberen we zoveel mogelijk mensen uit te nodigen die vroeger met/tegen Hans gespeeld hebben. Sommigen zijn allang gestopt met schaken, maar maken eens per jaar een uitzondering. Dat houdt overigens niet in dat nieuwe gezichten niet welkom zijn!
  • Ten tweede krijgen twee ronden een speciaal karakter: daarin is het verplicht met een voorgeschreven, bij Hans favoriete opening te beginnen. Deze openingen zullen speciaal uitgelegd worden door een kenner, dus je hoeft hierin niet te verongelukken.
  • Ten derde is Hans’ favoriete Duvel aan de bar te verkrijgen.
  • Als laatste zijn de prijzen speciaal “des Hans”, zaken die hij zelf ook graag had willen winnen (of al in zijn bezit had).

De lokatie is dit jaar de Sjuut (routebeschrijving is hier te vinden). Opgeven kan via de email door een mailtje te sturen naar voorzitter@paulkeres.nl .  Bij de Sjuut verwachten we je tussen 10:00 en 10:15.