zaterdag laatste KNSB-thuiswedstrijd in De Leeuw

Aanstaande zaterdag is alweer de 7e ronde van de KNSB-competitie. We spelen thuis, in het bekende De Leeuw. Dat is de laatste keer dit seizoen, want ronde 8 en 9 vinden in den vreemde plaats. Kom onze matadoren aanmoedigen! Klik hier voor de route.

Het eerste treft angstgegner RSR Ivoren Toren. Misschien voorlopig voor het laatst: de sympathieke Rotterdammers staan onder de streep en hebben de matchpunten hard nodig. PK1 draait prima (door de shirts?) en kan bij winst de comfortabele subtoppositie nog wat verder uitbouwen.

Voor het tweede staat er meer op het spel: na het wegvallen van Vapro Geleen is er nog een degradatieplek te vergeven, en daar staat opponent HSC Helmond nu op. Wij staan maar een plekje hoger. Het zijn altijd spannende duels tegen het zeer trouwe Brabantse team (nul invallers!), met dit keer dus een grote inzet.

Supporters zijn daarom erg welkom. We starten om 13:00, de tijdnooddramatiek is een uur of drie later te verwachten. De barploeg zal u met een smakelijk en betaalbaar assortiment onthalen.