Zaterdag: 5e ronde KNSB thuis, bij het Rode Kruis

Ook deze keer kunnen we niet terecht bij het USG. Zaterdag wordt bij de 5e ronde daarom weer het Rode Kruisgebouw de speellocatie. Ziehier de plek voor het Moira-speellokaal. Gratis parkeren kan bij Tolsteeg of voorbij de Waterlinieweg.

Op het programma staan:

  • PK1-De Pion. Het eerste begon met een loeizwaar programma, waar het twee punten aan heeft overgehouden. De Pion uit Roosendaal (met Mark Smits) heeft een punt minder. Een belangrijke pot in de rechterrij.
  • PK2-Boven IJ. Het tweede is bovenaan komen drijven. Zijn zij bestand tegen de druk?
  • PK3-Leiderdorp. Beide teams hebben 3 MP en 15,5 BP. Dat belooft wat!
  • PK4-SG Max Euwe 3. En ook hier staan de ploegen dicht bij elkander met ieder twee matchpunten.

Het beloven dus boeiende wedstrijden te worden! Voor de toeschouwers zal er genoeg te beleven zijn op de schaakborden, is er altijd wel iemand te vinden voor een kletspraatje en wacht er een ruim voorziene koelkast. Aanvangstijd is 13:00 uur en tegen drieën zal het er echt om gaan spannen.

Komt allen!